In december 2013 is mijn eerste boek De supplementenwijzer verschenen. Deze is nadien vele keren bijgewerkt en aangevuld. Hiermee is het uitgegroeid tot een zo correct en volledig mogelijk boek. Omdat ik gaandeweg leerde dat we in staat zijn om de meeste nutriënten via de voeding te verkrijgen, ben ik supplementen meer en meer los gaan laten. Om in kaart te brengen welke nutriënten er in onze voeding zitten en wat deze voor onze gezondheid kunnen betekenen, ben ik begin 2015 begonnen aan De voedingswijzer, dat feitelijk het vervolg is van De supplementenwijzer. In 2017 is dit boek van bijna 500 pagina’s verschenen. Dat er erg veel behoefte was aan een naslagwerk over alle voedingsmiddelen en de relatie met gezondheid bleek wel uit het feit dat de eerste oplage van 6000 stuks al in de week van verschijning compleet uitverkocht was.
Omdat er ook behoefte was aan praktische recepten is in 2018 De receptenwijzer verschenen met meer dan 120 recepten. Het is een overzichtelijk receptenboek met recepten voor ontbijt, lunch, diner, toetjes, tussendoortjes, soepen, salades, groentespreads, sappen, ijsjes, dranken, sauzen, dressings en meer. Alle recepten zijn vrij van koemelk, gluten, e-nummers en geraffineerde suiker.
Na De receptenwijzer zijn er nog twee andere boeken verschenen. Allereerst De voedingswaardewijzer uit in de lente van 2023, met een gedetailleerde weergave van de voedingswaarden van maar liefst 800 voedingsmiddelen. Dit naslagwerk biedt voor professionals en leken uniek inzicht in de precieze samenstelling van ons dagelijkse voedsel. Alle producten zijn voorzien van een Food Value Score, waarmee in één oogopslag de voedzaamheid ten opzichte van andere producten duidelijk wordt.
Vervolgens kwam in het najaar van 2023 Broodloos ontbijten & lunchen uit. Dit receptenboek met ruim 130 broodloze ontbijt- en lunchrecepten van de volgers van aHealthylife helpt de lezer om hun voedingspatroon gevarieerder en gezonder te maken door brood gemakkelijk te vervangen. Het bevat allerlei smakelijke en voedzame broodloze ontbijt- en lunchgerechten. Dankzij de vele praktische recepten en achtergrondinformatie wordt brood minderen een stuk makkelijker.
De boeken zijn te bestellen via Bol.com of de aHealthylife Webwinkel:
Volg ons!