Agenda

jun
20
do
Lezing ‘Eet Jezelf Gezond – De heilzame aspecten van voeding’ @ 'Borrozaal Genietcafé' te Zutphen
jun 20 @ 19:30 – 22:00

De heilzame aspecten van voeding.
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ kom je het allemaal te weten.

Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de auteur:
Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Locatie: ‘Borrozaal Genietcafé’, Oude Bornhof 57, 7201 DX Zutphen
Wanneer: Donderdag 20 juni 2019
Tijd: 19.30 uur (Inloop vanaf 19.00 uur)
Kosten: € 15,00 (incl. koffie en thee bij aankomst)
Aanmelden: Klik hier voor reserveren en betalen van de ticket

jun
26
wo
Lezing ‘Supermarktleugens’ @ 'Wijkcentrum Spieghelwijck', te Bussum
jun 26 @ 20:00 – 22:30

Lezing: Supermarktleugens – Leer gezonde keuzes te maken in de supermarkt
Waar moeten we rekening mee houden als we boodschappen doen? Jaarlijks komen er meer dan een miljoen medische onderzoeken uit, waardoor het een hele klus is om bij te blijven. Juglen maakt het je gemakkelijk door deze kennis kant-en-klaar aan te reiken en te vertalen naar de supermarkt. De meeste mensen zijn wel bekend met de nadelen van suiker en e-nummers, daarom gaan we in deze lezing een stapje verder. Naast dat je kennisniveau wordt opgeschroefd, zal Juglen je ook inspireren om met plezier gezonder te leven.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Kijk voor informatie ook op: http://www.ahealthylife.nl

Meer informatie:
Wanneer: Woensdag 26 Juni 2019
Waar: ‘Wijkcentrum Spieghelwijck’,Iepenlaan 354 A, 1406 RG Bussum (tegenover Iepenlaan nr. 119) bij “Zandzee”.
Tijd: 20.00 – 22.30 uur (inloop vanaf 19:30)
Aanmelden: janneke@andernieuws.eu
Kosten: € 15,00 te betalen aan de deur (incl. koffie en thee)