Agenda

mei
23
wo
Lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ @ "de Kerk" te Schipluiden
mei 23 @ 20:00 – 22:30

Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren. Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken.

Orthomoleculair therapeut Juglen Zwaan komt 23 Mei 2018 een pakkende lezing verzorgen met als thema “Eet Jezelf Gezond” in “de Kerk” in Schipluiden.

De heilzame aspecten van voeding.
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ kom je het allemaal te weten.
Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de auteur:
Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Speciaal voor deze lezing geldt het Eet & Weet arrangement: een maaltijd in combinatie met een lezing.

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 19.00 uur kun je aanschuiven voor de maaltijd. Deze bestaat uit een kopje soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing van Juglen Zwaan.

Meld wel aan het buffet dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten. Als je bij elkaar wilt zitten, adviseren we je zoveel mogelijk tegelijk te reserveren. Kom je naar de eet & weet en heb je apart gereserveerd van degene met je wie wilt dineren? Stuur ons dan een mail via info@ophodenpijl.nl met de vermelding met wie je aan tafel wilt zitten, dus naam en achternaam. Dan proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek zit.

Zie voor dit speciale Eet & Weet arrangement de website van de organisator.

Locatie: “de Kerk”, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden
Wanneer: Woensdag 23 Mei 2018
Tijd: 20.00 uur – 22.30 uur.
Kosten: €15,- te voldoen aan de zaal, aanmelden via de organisator.
Aanmelden: Via website van de organisator
Telefonisch: 015 380 18 40

mei
27
zo
Spiegelbeeld Symposium @ Eindhoven
mei 27 @ 09:00 – 18:00
Van 9.00 uur tot 18.00 uur organiseert het bewustmakende blad Spiegelbeeld de ‘Dag van de ontmoeting’. Een gevarieerd programma met sprekers die bij u bekend zijn als vaste of periodieke schrijvers van Spiegelbeeld.
Locatie Eindhoven
Het symposium vindt plaats in gebouw IGLUU, gehuisvest in het monumentale gebouw, de voormalige Philips fabriek de Lichttoren.
Bereikbaarheid
Het IGLUU gebouw is eenvoudig bereikbaar. In vijf minuten loop je van of naar het centraal station, de bus stopt naast de deur, je fiets staat overdekt en bewaakt. Je auto kun je parkeren recht tegenover het gebouw in de parkeergarage P1-Mathildelaan.
Deelname
Kosten voor deelname bedraagt 55,- euro per persoon. Maak dit bedrag over op
NL47 RABO 0101 1720 52 t.n.v. Spiegelbeeld onder vermelding van: Symposium.
Vergeet niet je adresgegevens en/of email- adres te vermelden. Mocht u zich liever telefonisch of via email willen aanmelden, bel dan 040 – 222 04 18 of mail naar: kimdelouw@spiegelbeeld.nl.
Enkele dagen voor aanvang ontvangt u van ons uw toegangsbewijs.
SPREKERS OP HET SPIEGELBEELDSYMPOSIUM “DAG VAN DE ONTMOETING”, 27 MEI IN EINDHOVEN
Ger Lodewick
“Wat je over orgaandonatie zou moeten weten”
Jarenlange misleiding door overheid en transplantatiewereld moet ertoe leiden dat we ons massaal als orgaandonor laten registreren. Nu dat maar niet wil lukken, hebben de Tweede en Eerste Kamer een wet aangenomen die een ernstige inbreuk vormt op de integriteit van je lichaam en je stervensproces. Wat overheid en transplantatiewereld steevast weigeren te vertellen is dat elke orgaandonor nog volop leeft als de organen worden verwijderd.
Juglen Zwaan
“Eet jezelf gezond: de heilzame aspecten van voeding”
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten?
Bram & Inske Zaalberg
“Bloesemremedies en celzouten voor hooggevoelige en kwetsbare personen”
Doordat een hooggevoelig persoon meestal veel waarneemt uit de omgeving, is de emotionele belasting groter dan bij een niet hooggevoelig persoon. Met bloesemremedies en celzouten kun je zorgen dat ook een hooggevoelig persoon goed kan functioneren.
Kees de Vries
“SensiTherapie”
2012, transformatie, wat is daar eigenlijk van terechtgekomen? Een lezing over hop, loslaten, omarmen, zijn en vooruitkijken. Vanuit de praktijk van SensiTherapie worden deze aspecten belicht in het nu van 2018.
Ed Vos
“Orbs en andere lichtfenomenen”
Het fenomeen lichtbollen lijkt betrekkelijk jong te zij maar is dat beslist niet. Sinds het midden van de jaren negentig van de vorige eeuw zijn steeds meer mensen lichtbollen gaan waarnemen en fotograferen. Is het mogelijk dat deze lichtbollen bewustzijn hebben en ermee gecommuniceerd kan worden? Ook zullen tips worden gegeven om zelf de ‘orbs’, zoals ze ook worden genoemd, te fotograferen.
Yfke Laanstra
“Bits, Bytes & Bewustwijn”
Zowel op het wereldtoneel als in onszelf vinden immense verschuivingen plaats. Daarnaast bevindt de computertechnologie zich in een ongekende stroomversnelling. Dit zal de komende 15 jaar ons mens-zijn en onze werkelijkheid radicaal en onherkenbaar veranderen. Wat hiervan de implicaties zullen zijn? Kom en luister!
Rineke van den Berg
“Maak de alchemist en therapeut in je wakker”
Tijdens deze lezing word je uitgenodigd om je oude kennis (weer) aan te spreken. Kennis om alles te verwezenlijken en mogelijkheden te scheppen. Jij bent de alchemist en je eigen therapeut. Hoe? Laat je meenemen in een wereld die je nu nog magisch kunt noemen, maar morgen zeker wetenschap zal zijn.
Désirée Röver
“(Zelf)genezing”
Allerlei over de fysieke, energetische en emotionele wijzen van (zelf)genezing voor het herstellen van schade die door het dagelijkse leven van vandaag de dag is ontstaan.
Frits Evelein
“Ervaar en activeer je kosmisch bewustzijn”
Het antwoord op alle verwarring, fake-news en artificial intelligence is de ontwikkeling van je Hoger – Kosmisch – Bewustzijn. Dit natuurlijke aspect van ons is compleet vergeten en niet ontwikkelt. Door in jezelf je oorspronkelijke Bronverbinding en Universeel bewustzijn te ontwaken, activeer je full-brain-onderscheidingsvermogen en creativiteit waarmee je perfect weet wat voedend, scheppend en groeibevorderend is. In deze interactieve en ervaringsgerichte workshop verken je kosmisch bewustzijn en energie met behulp van Music from Source.
Jaap van Slooten
“Magnesium via de huid, effectief, placebo of effectief placebo?”
De toediening via de huid van magnesium is wereldwijd sterk in opmars. Dit mede dankzij het natuurlijke magnesium uit de Zechsteinbron. De wetenschappelijke erkenning komt schoorvoetend op gang. Maar moeten we daar wel zo blij mee zijn. En waarom moeten we eigenlijk massaal in een voetenbadje?
Yasmin Verschure
“Omdat het ons allen aangaat”
Ook al sluiten wij alle grenzen, bouwen we hoge muren en sluiten we onze ogen, we kunnen het tij niet keren. We kunnen uitsluitend wakker worden… We gingen naar Griekenland met lege handen en een open hart. We waren getuigen van het rauwe leven, van onmenselijkheid, verdriet en vreugde. We gaven ze eten, een warme douche, een telefoon, een fine plek om even te zijn en het allerbelangrijkste: veel liefde. Eenieder die ik ontmoette heb ik voor eeuwig in mijn hart gesloten. Zij hebben mijn leven verrijkt… Vandaag zijn zij op de vlucht, morgen kun jij dat zijn…
Louise Dekker
“De Wet van Aantrekking”
De Wet van Aantrekking is de meest krachtige, meest belangrijke Universele Wet in het Universum. Waarom? Omdat het als niets anders alle ervaringen in ieders leven op een ongeëvenaarde wijze beïnvloedt. Of je je daar nu bewust van bent of niet. De Wet van Aantrekking staat altijd ‘aan’, er nee tegen zeggen heeft geen enkele invloed op de werking ervan. Je kunt er dus maar beter kennis van nemen en vooral: blij worden van de prachtige vrijheid die deze nog zo ongekende informatie je zal geven.
Door Frankema
“Vaccineren, het spel tussen waan en werkelijkheid”
Wat is de noodzaak van vaccineren? Waarom doen we het? En waarom zou vaccineren binnen afzienbare tijd verplicht gesteld kunnen worden? Steeds meer ouders zijn zich bewust van het spel dat er gespeeld wordt om ons in de waan te houden dat onze kinderen niet zonder vaccins kunnen. Maar dan? Recentelijk heeft het Europese parlement vóór maatregelen gestemd die de ‘dalende vaccinatiegraad tegen moeten gaan’. Wat is ervoor nodig om onze kinderen te beschermen?
Marion Berndsen
“Mediumschap”
Een lezing met uitleg over mediumschap en het overbrengen van mediumschap op anderen. Dan de grote vraag: hoe weet ik of ik contact heb met de geestelijke wereld en dat ik het niet zelf verzin. Er wordt een oefening gedaan en de lezing eindigt met een meditatie.
Janny Pronk
“Jip- en Janny-taal”
De kunst van leven is om de eenvoud te blijven zoeken. We weten allemaal wel min of meer wat goed is voor onszelf. Helaas hebben we het te druk met van alles en nog wat. Het lijkt wel of we bang zijn om naar ons eigen gevoel te gaan. De innerlijke stem. Je geboorterecht. Je bent op Aarde gekomen om je eigen ontwikkeling en levenspad te ervaren. Met alles wat er gebeurt waar je niet altijd invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt, is hoe je met jezelf omgaat. Maar hoe doe je dat?
Robert Gilhuijs
“Kinderen van de nieuwe tijd”
Voel je je wel eens anders? Anders dan anderen? Zeggen ze tegen je dat je druk bent of juist het tegenovergestelde? Ben je weleens vergeetachtig? En zeggen ze weleens tegen je dat je misschien wel ADD of ADHD hebt? Het zou zo maar kunnen dat je een nieuwetijdskind bent. Maar wat is dat een nieuwetijdskind of kind van de nieuwe tijd? Een lezing voor kinderen van de nieuwe tijd van 0 tot 100+, voor ouders van kinderen van de nieuwe tijd, voor leerkrachten en voor eenieder die zie zich wil verdiepen in de opdracht en taak die kinderen van de nieuwe tijd bij hun incarnatie hebben meegekregen.
Peter van der Vleuten
“We worden allemaal doodgestraald”
Vanwege de explosieve toename van elektromagnetische straling, wat vooral het gevolg is van ‘alles draadloos’, vallen bosjes mensen letterlijk om. Artsen weten er geen raad mee. Bij de ontwikkeling van nieuwe technische hoogstandjes wordt geen rekening gehouden met de desastreuze effecten van elektrostress op onze gezondheid? Zijn er oplossingen?
jun
5
di
Lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ @ "Theosofische Vereniging" in Den Haag
jun 5 @ 20:00 – 22:30

Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren. Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken.

Orthomoleculair therapeut Juglen Zwaan komt 5 Juni 2018 een pakkende lezing verzorgen met als thema “Eet Jezelf Gezond” in de “Theosofische Vereniging” in Den Haag.

De heilzame aspecten van voeding.
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ kom je het allemaal te weten.
Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de auteur:
Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Locatie: “Theosofische Vereniging” in Den Haag, Laan van Meerdervoort 1A, 2517 AA Den Haag
Wanneer: Dinsdag 5 Juni 2018
Tijd: 20.00 uur – 22.30 uur. Zaal is open vanaf 19:30
Kosten: €10,- te voldoen aan de zaal, wel graag aanmelden.
Aanmelden: gvl.denhaag@gmail.com
Telefonisch: 070-5178539

jun
9
za
Lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ @ Response Instituut Roermond
jun 9 @ 13:30 – 16:30

Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren. Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken.

Orthomoleculair therapeut Juglen Zwaan komt 9 Juni 2018 een pakkende lezing verzorgen met als thema “Eet Jezelf Gezond” in het “Response Instituut Roermond” in Roermond.

De heilzame aspecten van voeding.
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ kom je het allemaal te weten.
Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de auteur:
Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Locatie: “Response Instituut Roermond”, Jagerstraat 10, 6042 KA Roermond, Nederland
Wanneer: Zaterdag 9 Juni 2018
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur. – Inlooptijd vanaf 13.00 uur.
Kosten: €15,- te voldoen aan de zaal
Aanmelden: Telefonisch of via mail: info@het-labyrint.com 
Telefonisch: 0652306618

jun
30
za
Lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ @ Filmhuis Oosterbeek
jun 30 @ 14:00 – 17:00

Nu er zoveel mis is met onze voeding, denk aan bestrijdingsmiddelen en de zeer sterke bewerking van onze voedingsmiddelen, is het meer dan ooit van belang om te weten wat je nu beter wel en zeker niet moet consumeren. Het is belangrijk dat we kennis nemen van hetgeen we met gezonde voeding en met ons voedingspatroon echt kunnen bereiken.

Orthomoleculair therapeut Juglen Zwaan komt 30 Juni 2018 een pakkende lezing verzorgen met als thema “Eet Jezelf Gezond” in het “Filmhuis Oosterbeek” in Oosterbeek.

De heilzame aspecten van voeding.
Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt. In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet Jezelf Gezond’ kom je het allemaal te weten.
Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!

Over de auteur:
Juglen Zwaan (1982) is voedingsdeskundige en besloot zijn baan als leerkracht op een middelbare school op te zeggen om mensen bewust te gaan maken van de relatie tussen voeding en gezondheid. Via seminars, publicaties en radio-interviews heeft hij al vele mensen geïnspireerd om hun gezondheid in eigen hand te nemen. Hierdoor is hij inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van voeding, supplementen en gezondheid.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Locatie: “Filmhuis Oosterbeek”, Weverstraat 85, 6862 DL Oosterbeek, Nederland
Wanneer: Zaterdag 30 Juni 2018
Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur.
Kosten: €15,- te voldoen aan de zaal of via de organisatie te reserveren.
Aanmelden: info@innerfit.nl
Telefonisch: 06-10250722